Henk ten Hulscher co-referent Hannie van Leeuwenlezing 2019

Henk ten Hulscher

Zoals u ongetwijfeld weet verzorgt Jet Bussemaker dit jaar de Hannie van Leeuwenlezing. Na de lezing hebben wij in het programma een interactief onderdeel opgenomen. Deelnemers uit de zaal (adviesraden sociaal domein en andere professionals/vrijwilligers die actief zijn binnen het sociaal domein) kunnen reageren op de lezing en vragen stellen. Maar we starten dit interactieve onderdeel met een reactie op de lezing van co-referent Henk ten Hulscher.

Henk ten Hulscher is sinds 2014 wethouder in de gemeente Meppel. Hij is verantwoordelijk voor het Sociaal Domein, Economie, Cultuur en Wijk- en dorpsgericht werken. Henk ten Hulscher vervulde in deze en voorgaande bestuursperiode bestuursrollen bij de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens, de sociale werkvoorziening Reestmond, de Port of Zwolle, de Gemeenschappelijke Kredietbank en Recreatieschap Drenthe.
Henk ten Hulscher neemt het werk van de adviesraad in zijn gemeente heel serieus en wil graag met enthousiasme vertellen over de samenwerking en toegevoegde waarde. Het interactieve onderdeel wordt begeleid door dagvoorzitter Stan Verhaag, hoofdredacteur Wmo-magazine. 

De Hannie van Leeuwenlezing vindt plaats op donderdag 14 november 2019 in Utrecht. Voor meer informatie en aanmelden >>>

 

Nieuwscategorie

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam