We willen adviesraadsleden (en andere geïnteresseerden) informeren en inspireren en dat doen we o.a. met onze online ladekast. Deze ladekast zit vol met praktische documenten, onderzoeken, handige lijstjes en linkjes naar video’s, artikelen en infographics. Meer dan 600 documenten die allemaal interessant kunnen zijn voor adviesraden. Kortom: maak gebruik van deze ‘goudmijn’ aan informatie!

Hoe navigeert u in de ladekast?

U kunt de zoekfunctie gebruiken om een document over een specifiek onderwerp te vinden. 
Alle informatie is ingedeeld in 12 rubrieken: dat zijn de titels op de lades. De informatie in de lade hebben we voor u gefilterd op de onderstaande onderdelen. Door middel van de filters aan de linkerkant van de pagina maakt u een selectie:

  • Algemene informatie: informatie over het thema vanuit verschillende bronnen.
  • Koepel ASD documenten: alle documenten die door de Koepel zijn uitgebracht en waarbij het inwoner/cliëntperspectief en de leefwereld van mensen leidend is.
  • AVI documenten: alle documenten die door het Programma Aandacht voor iedereen zijn uitgebracht (Koepel ASD is partner is dit programma) en waarbij het inwoner/cliëntperspectief en de leefwereld van mensen leidend is.
  • Video-film/beeldmateriaal: kort informatief beeldmateriaal over het thema vanuit verschillende bronnen.
  • Infographics: een informatieve illustratie over een thema met een combinatie van tekst en beeld vanuit verschillende bronnen.

Niet gevonden?

Niet gevonden wat u zoekt? Stuur ons gerust een mail (communicatie@koepeladviesradensociaaldomein.nl); wellicht kunnen we u op die manier verder helpen. 
Stuit u op een foutieve link, ook dan horen we het graag van u. We linken vanuit de ladekast ook door naar externe websites en die zijn aan verandering onderhevig. We doen ons best de links zo goed mogelijk te checken, maar uw hulp is hierbij van harte welkom.  
 

Ladekast filter

De ladekast van de website is alleen toegankelijk voor leden. Dat is één van de privileges van ons lidmaatschap. Onze leden hebben algemene inloggegevens ontvangen waarmee ze kunnen inloggen op het Afgeschermde gedeelte en in de ladekast. U kunt ook inloggen met uw persoonlijke forumaccount. Inloggegevens kwijt? Neem gerust contact op met communicatie@koepeladviesradensociaaldomein.nl.