Online inspiratiebijeenkomst voor beleidsmedewerkers sociaal domein

Bijna in iedere gemeente is een adviesraad sociaal domein en/of een cliëntenraad Participatiewet actief. We zien dat beleidsmedewerkers soms worstelen hoe om te gaan met input vanuit deze raden. En op hun beurt zien adviesraden mogelijkheden om de interactie en samenwerking met de beleidsmedewerkers te verbeteren.

Wij organiseren een online inspiratiebijeenkomst speciaal voor beleidsmedewerkers sociaal domein, waarin we graag onze kennis en ervaring delen over samenwerken met de advies- en cliëntenraad. Ruim 240 adviesraden zijn lid van de Koepel en inmiddels hebben wij veel kennis en ervaring over de rol, taak en meerwaarde van advies- en cliëntenraden. En we zien wat er nodig is om de interactie tussen deze raden en de beleidsmedewerkers te laten werken.

Het programma krijgt inhoudelijk vorm door vraagstukken en praktijksituaties van deelnemers. Het doel van deze bijeenkomst is om de samenwerking tussen beleidsmedewerkers en adviesraden te versterken, zodat beide partijen er de meerwaarde van ervaren. 

Meer lezen en/of aanmelden >>>

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam