Netwerkbijeenkomst Koplopergemeenten Cliëntondersteuning

dinsdag, 03 september 2019

Op dinsdag 3 sept. a.s. organiseert Ieder(in) een netwerkbijeenkomst voor lokale belangenbehartigers, ervaringsdeskundigen, (cliënt)vertegenwoordigers van Koplopergemeenten Cliëntondersteuning uit de rondes van 2018 én 2019.
Deze bijeenkomst die zich o.a. richt op uitwisseling van ervaringen en netwerken zal worden gehouden van 13.30-16.30 uur in Utrecht (exacte locatie volgt later).

Tijdens de bijeenkomst zal aan de hand van (goede) voorbeelden in gesprek gegaan worden over Onafhankelijke Cliëntondersteuning en de rol van belangenbehartigers daarbij.
Verzoek is om deze datum en tijdstip in uw agenda te reserveren. We hopen dat er vanuit alle Koplopergemeenten 2 deelnemers aanwezig kunnen zijn. Het staat u dan ook vrij om deze mail te delen met andere betrokkenen in uw gemeente.

Aanmelden kan via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/savedate
Mocht u eerst meer informatie willen, of andere vragen hebben, dan kan dit via: m.schipper@iederin.nl of n.lijding@iederin.nl

--------------

Koplopers
In het project Koplopers Cliëntondersteuning, uitgevoerd door de VNG, werken 28 gemeenten samen met Movisie, Ieder(in) en de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. De 28 deelnemers aan het project zijn: Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Deurne, De Wolden, Dordrecht, Heeze-Leende, Helmond, Maastricht, Meppel, Midden-Groningen, Meppel, Ommen, Oosterschelderegio, Putten, Regio Twente, Roosendaal, Stichtse Vecht, Teylingen, Tilburg, Veldhoven, Voorst, Woerden en Zaanstad.