Hannie van Leeuwenlezing

Op vrijdag 5 november vindt voor de negende keer de Hannie van Leeuwenlezing plaats. We zijn verheugd te kunnen melden dat Nationale ombudsman Reinier van Zutphen dit jaar onze hoofdspreker is. In ons contact met adviesraden horen we dat er een toenemend wantrouwen van groepen (kwetsbare) inwoners is ten opzichte van de overheid. Reinier van Zutphen geeft zijn visie op mogelijke oorzaken hiervan en deelt wat gevolgen zijn voor gemeentes en aandachtspunten voor adviesraden.

Over Reinier van Zutphen

Reinier van Zutphen is de Nationale ombudsman. Achter hem staat een professionele organisatie met 170 specialisten, en twee substituut ombudsmannen. De Nationale ombudsman is onafhankelijk en onpartijdig.
Reinier van Zutphen is sinds 2015 de Nationale ombudsman. Hij werd benoemd door de Tweede Kamer voor een periode van 6 jaar. Per april 2021 is hij opnieuw voor 6 jaar benoemd. Meer lezen over de Nationale ombudsman >>>

Programma

De lezing wordt gevolgd door een interactief gedeelte, waarbij deelnemers de gelegenheid krijgen te reageren op de lezing. Ook zal co-referent Henri Lenferink (burgemeester van Leiden) reageren op de lezing van Reinier van Zutphen. Dagvoorzitter is Stan Verhaag (hoofdredacteur Wmo Magazine).

Aanmelden om (online) aanwezig te zijn

De lezing vindt plaats in Utrecht, van 13.30 - 15.00 uur in vergadercentrum Domstad. Er zijn nog plekken aanwezig om fysiek aanwezig te zijn. Dit geldt dus ook voor niet leden van de Koepel! U kunt zich aanmelden via deze link >>>

De lezing is ook online te volgen via ons YouTube kanaal. Daarvoor kunt u zich aanmelden via deze link >>> 
Na aanmelden ontvangt u vooraf aan de lezing van ons een linkje om mee te kijken.

Tijdschema

13.00 – 13.30 uur    Ontvangst met koffie en thee (alleen voor deelnemers die fysiek aanwezig zijn)
13.30 – 14.15 uur    Lezing door Reinier van Zutphen
14.15 – 15.00 uur    Interactief onderdeel n.a.v. lezing
15.00 – 16.00 uur    Borrel en netwerkmogelijkheid

Voor leden van de Koepel: Algemene Ledenvergadering

De Hannie van Leeuwenlezing wordt voor leden van de Koepel voorafgegaan door de Algemene Ledenvergadering. De ALV is van 11.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 10:30 uur). Daarna bieden we leden een lunch aan (12.00 – 13.00 uur). Voor deze ALV ontvangen leden een aparte uitnodiging.

Vragen

Heeft u vragen, stuur gerust een mail naar secretariaat@koepeladviesradensociaaldomein.nl We hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 5 november, fysiek of online!

 

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam