Dag van de Buurt

Als 'ie er nog niet in staat, zet de Dag van de Buurt op donderdag 28 januari dan in de agenda. Een middag met een boeiend programma voor iedereen die de buurt als uitvalsbasis ziet voor een leefbare, veerkrachtige, veilige en welvarende samenleving. Als actieve bewoner, ambtenaar, corporatiemedewerker, welzijnsprofessional of wethouder. Iedereen is van harte welkom om deze middag online bij te wonen!

Programma Dag van de Buurt

Dave Ensberg geeft antwoord op de vraag waar een dag van de buurt eigenlijk voor nodig is. De Dag van de Buurt gaat niet alleen om het waarom, maar ook zeker om het hoe. Het vormt het startschot voor een leernetwerk en leeragenda wijkaanpak. Daarvoor blikken we in het eerste gedeelte ook terug met Jos van der Lans en Petra van Duijnhoven: wat kunnen we leren van voorgaande wijkaanpakken?  

Om 14.00 en om 15.00 uur beginnen sessies waar je meer de diepte in kunt gaan  Met 16 sessies, verdeeld over twee rondes, valt er wat te kiezen. Ze bouwen voort op ervaringen van bewoners en professionals uit de wijk.

Om 16.00 uur zien we elkaar weer terug in de studio, Als slotstuk van de middag geven kijken we naar de toekomst. Waar moet een toekomstig minister van wijken echt mee aan de slag? Die vraag stellen we aan jullie, maar ook aan tafelgasten zoals Harry van der Molen, Marco Pastors en Tanja Jadnanansing.  

Meer informatie >>>

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam