Het is van belang dat inwoners weten dat er een Adviesraad actief is in de gemeente. In deze lade vindt u informatie over hoe u kunt communiceren met uw achterban. Wilt u als adviesraad Sociaal Domein via social media in contact komen met uw achterban? In de social mediagids van Movisie leest u hoe u social media slim inzet om beleid te beïnvloeden en een grote groep in de achterban te betrekken. Het Handboek Communicatie en PR van de Koepel is alleen beschikbaar voor leden.

De informatie in deze lade hebben we voor u gefilterd op de onderstaande onderdelen. Door middel van de filters aan de linkerkant van deze pagina maakt u een selectie:

  • Algemene informatie: informatie over het thema vanuit verschillende bronnen.
  • Koepel ASD documenten: alle documenten die door de Koepel zijn uitgebracht en waarbij het inwoner/cliëntperspectief en de leefwereld van mensen leidend is.
  • AVI documenten: alle documenten die door het Programma Aandacht voor iedereen zijn uitgebracht (Koepel ASD is partner is dit programma) en waarbij het inwoner/cliëntperspectief en de leefwereld van mensen leidend is.
  • Video-film/beeldmateriaal: kort informatief beeldmateriaal over het thema vanuit verschillende bronnen.
  • Infographics: een informatieve illustratie over een thema met een combinatie van tekst en beeld vanuit verschillende bronnen.
Gevonden 1 - 9 van 9 documenten