Hannie van Leeuwenlezing

Op vrijdag 9 november organiseren wij voor de zevende keer de Hannie van Leeuwenlezing, dit keer in Utrecht. Uiteraard zullen we stilstaan bij het overlijden van Hannie van Leeuwen in augustus dit jaar; dit geeft de dag een extra bijzonder karakter. Dit jaar wordt de lezing verzorgd door Janny Bakker-Klein, voorzitter van de Raad van Bestuur van Movisie. Janny Bakker-Klein heeft veel kennis en ervaring binnen de gemeente en in het sociaal domein en heeft een duidelijke visie over dat domein. Ze gelooft erg in de kracht van burgers en nodigt gemeenten én adviesraden uit om hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. We zijn erg trots dat we haar dit jaar als onze spreker mogen presenteren. De lezing wordt gevolgd door een paneldiscussie, waarin leden van adviesraden en twee wethouders reageren op de lezing. De discussie wordt geleid door Stan Verhaag (hoofdredacteur Wmo Magazine). Na afloop van de Hannie van Leeuwenlezing is er een borrel, waarbij u contact kunt leggen met (andere) adviesraden om kennis en ervaring uit te wisselen.

Aanmelden 

Inmiddels zijn alle plekken voor de Hannie van Leewenlezing vergeven. Leden van de Koepel kunnen zich via deze link nog wel aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering, deze vindt plaats vooraf aan de lezing. 

Programma

13.00 – 13.30 uur    Ontvangst met koffie en thee 13.30 – 14.15 uur    lezing door Janny Bakker-Klein 14.15 – 15.00 uur    Paneldiscussie o.l.v. Stan Verhaag, hoofdredacteur Wmo Magazine. Twee adviesraadsleden en een wethouder reageren op de lezing van Janny Bakker-Klein en brengen hun eigen ervaringen in ten aanzien van de vragen. 15.00 – 16.00 uur    Verrassingsonderdeel  16.00 – 17.00 uur    Borrel en netwerkmogelijkheid

Over Janny Bakker-Klein

Janny Bakker-Klein is sinds 1 september voorzitter van de Raad van Bestuur van Movisie. Daarvoor was Janny Bakker-Klein twaalf jaar wethouder en locoburgemeester in Huizen. Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor de portefeuilles participatie en zorg, inclusieve samenleving, sociale infrastructuur in buurten en wijken en armoedebeleid. Onder haar leiding kreeg de transformatie in het sociale domein gestalte. Voordat ze wethouder werd in Huizen, heeft ze diverse functies in de zorg en het sociaal domein bekleed, waaronder zeven jaar als directeur van de Nierstichting. Janny Bakker-Klein is een zeer ervaren bestuurder met veel gemeentelijke ervaring en netwerken binnen het openbaar bestuur, zowel lokaal als landelijk. Ze was onder andere lid van het bestuur van de VNG en voorzitter van de commissie Gezondheid en Welzijn bij VNG. Haar carrière begon in de zorg.  

Voor leden van de Koepel: Algemene Ledenvergadering

De Hannie van Leeuwenlezing wordt voor leden van de Koepel voorafgegaan door de Algemene Ledenvergadering. De ALV is van 11.00 – 12.15 uur (inloop vanaf 10.00 uur). Daarna bieden we leden een lunch aan (12.15 – 13.30 uur). Voor deze ALV ontvangen leden een aparte uitnodiging. 

Locatie

We ontvangen u graag bij Bartholomeus in de Wijk, Lange Smeestraat 40 in Utrecht. Let op: we raden u aan om – indien mogelijk – met het openbaar vervoer te komen. Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van Bartholomeus in de Wijk. In de straten rondom het Bartholomeus Gasthuis is zeer beperkte parkeermogelijkheid. Op 400 m van Bartholomeus ligt parkeergarage Springweg, (Strosteeg 83 / € 4,- per uur) en op 850 meter ligt parkeergarage Vaartsche Rijn, Baden Powellweg (€ 2,54 per uur). U kunt er ook voor kiezen om te parkeren bij P+R de Uithof. Dit kost € 5,- voor de hele dag inclusief een buskaartje voor 5 personen. Hier neemt u buslijn 28 naar het Centraal Station, de bus vertrekt iedere 7 minuten. Zie verder Bereikbaarheid vanaf station Utrecht Centraal.

Vragen?

Heeft u vragen, stuur gerust een mail naar secretariaat@koepeladviesradensociaaldomein.nl. We hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 9 november!

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam